CHP'den Buruk 19 Mayıs kutlaması

CHP

CHP kalabalık bir katılımla 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve spor bayramını kutladı.


19 MAYIS paylaşan: zeki-karadeniz-332

CHP kalabalık bir katılımla 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve spor bayramını kutladı. Anıtta iki çelenk vardı. Gençlik Hizmetleri ilçe müdürlüğü ile Deniz Ticaret Odaları Bandırma Temsilciliği tarafından Sabah’tan anıta iki adet çelenk bırakılmıştı.

CHP Bandırma ilçe Başkanlığı ise anıta saat 10.oo da geldi. Kalabalık bir katılımla gerçekleşen kutlamada sunumu Mim. Seyfettin Ertekin yaptı.

CHP ilçe Başkanlığı ile ADD Bandırma şube Başkanlığı tarafından anıta çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından CHP Başkan yardımcısı Hüseyin Çeri günün önemine binaen bir konuşma yaptı.

Çeri, Acaba Atatürk`te Başbakan gibi kaderci olsaydı, kurtuluş savaşını kazanabilirmiydik`` diyerek  sürdürdüğü konuşmasında Hükümet üyelerinin çocuklarına gelince Hukuk ayaklar altına alınırken, Halkın çocukları, işçi sınıfının çocukları madende katledilmesinin kader olmadığını vurguladı.

Çeri, Herkesin bir vicdanı var ama, bakan ve başbakan`ın hangi vicdana sahip olduğunun yorumunu size bırakıyorum`` dedi.

Çeri, Bugün  19 Mayıs Atatürk`ü anma gençlik ve spor Bayramı, konuşmamız gereken bu olmasına rağmen Türkiye yi yasa boğan bu katliamları Türkiye genelinde protesto etme hakkına sahip olan insanlarımız. Oransız güç kullanılarak , kadın ve gençlerimiz yerlerde sürüklenerek göz altına alınmaktadır.`` dedi.

Çeri’nin ardından bir konuşmada ADD Başkanı Melih Çınar yaptı.

 



doğan güngör
20.05.2014 17:43:53
cumhuriyet halk partili bir belediyeden daha görkemli kutlamalar beklerdik.herkes akp nin değirmenine su taşır hale geldi

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı